Új streaming gyűjtőoldal érkezik és visszatér A besúgó is

Kifejezetten az európai piacra szánt streaming gyűjtőoldal érkezik.

Magyar Nemzet
2023. 01. 31. 14:50
null

Kifejezetten az európai piacra szánt streaming gyűjtőoldal érkezik.

Érkezik a magyar piacra a SkyShowtime, a kifejezetten az európai piacra szánt streaming gyűjtőoldal. A csatorna már 2022-ben elindult több európai országban, ám már nekünk sem kell sokáig várnunk az indulásra. 

A SkyShowtime egy reklámfilmje szerint a szolgáltatás február 14-én indul hazánkban. 

A platformon többek között a Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios és Peacock alkotásait is láthatjuk majd, olyan filmekről és sorozatokról van szó, mint a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj! 2., a Sonic, a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő, a Star Trek: Strange New Worlds, a Let the Right One In új sorozatváltozata, a The Rising, a Yellowjackets vagy a Dexter: New Blood.

A most induló csatornán láthatjuk az HBO Maxról eltávolított magyar sorozatot, A besúgót is, de a szolgáltató tulajdonosai, a Comcast és a Paramount Global akár újabb magyar tartalmak gyártását is támogathatja – közölte a Világgazdaság az IGN információi alapján. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt róla: A besúgó a rendszerváltás előtti évtizedben recsegő-ropogó Kádár-rendszerről született, bátor ellenzéki egyetemista ellenzéki fiatalok harca által ihletett sorozat, amely – ahogyan azt a sorozat rendezője, Szentgyörgyi Bálint is megerősítette – folytatódik.

A streamingszolgáltatás révén egy előfizetéssel egyszerre három eszközön lehet nézni a filmeket és a sorozatokat Full HD-ban, és öt felhasználót hozhatunk létre – hangsúlyozta a Vg. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexles)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.