Agyonlőttek egy nőt, mert rossz autófelhajtóra tévedt

Egy barátja házát kereste New York északi részén, eltévedt.

Magyar Nemzet
Forrás: CNN2023. 04. 18. 18:50
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton agyonlőttek egy 20 éves nőt az Egyesült Államok New York államában, miután ő és három másik személy véletlenül rossz autófelhajtóra kanyarodott – közölte a CNN.

A fiatal nő azért keveredett véletlenül rossz felhajtóra, mert egy barátja házát kereste New York északi részén, s vezetés közben elgondolkodott, elbizonytalanodott és társaival együtt eltévedt. Kaylin Gillis és három társa így egy másik ház autófelhajtójára kanyarodott be. Gyorsan észrevették a tévedést és már készültek elhajtani, amikor a ház tulajdonosa két lövést adott le a verandáról. Az egyik lövés eltalálta az autót és benne a lányt.

Ezt követően a fiatalok elhajtottak, hogy olyan helyet keressenek, ahol van térerő és segítséget tudjanak hívni, ám mire a mentő odaért hozzájuk, Gillist halottnak nyilvánították.

A férfit, a 65 éves Kevin Monahant gondatlanságból elkövetett gyilkossággal vádolják.

Jeffrey Murphy, Washington megyei seriff sajtótájékoztatón elmondta, nincs arra utaló jel, hogy az autóban utazó személyek kiszálltak volna a járműből vagy bármilyen formában kapcsolatban léptek volna Monahannel a lövöldözés előtt. A seriff szerint nem jelentettek veszélyt a férfira, aki a lövést leadta. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.