Manikűrös mentette meg a nő életét, látta a körmén, hogy súlyos beteg

Az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy a rák egy ritka típusával küzd a nő, akinek erről fogalma sem volt.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 05. 12. 11:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy műkörmös megtagadta tőlem a manikűrt és elküldött a háziorvosomhoz – megmentette az életemet” – mondta a Mirrornak a 32 éves Stacey Boss, akit elutasított a manikűrös, ugyanis egy vékony barna csíkot fedezett fel a körmén. Azt mondta neki, mindenképp forduljon orvoshoz, mert ez valamilyen elváltozást jelent. 

A nő a vizsgálat után megtudta, szubunguális melanómája van, amely a bőrrák egy ritka típusa, a körmök alatt fordul elő.

A nőnek aztán eltávolították a körme és a csontja egy részét, de további vizsgálatokra van szüksége, hogy megállapítsák, a rák átterjedt-e a teste más részeire. A tünetről azt mondta: „Olyan volt, mint egy csík, olyan volt, mintha valaki alkoholos filccel jelölte volna meg a körmömet a körömágybőrtől a körmöm végéig.”
Stacey úgy fogalmazott, a manikűrös valószínűleg megmentette az életét, majd viccelődve hozzátette, mostantól olcsóbban kap géllakkot, mivel kevesebb körme van. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.