Tudta, hogy Bud Spencer Mikulásként is osztotta a pofonokat? + videó

Kétszer is a Mikulás gúnyájába bújt.

2023. 12. 25. 10:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevésbé közismert, de Bud Spencer több reklámfilmben is szerepelt. A napokban hivatalos Facebook-oldalán osztották meg az egyik 2007-ben készült reklámot, melyben Mikulásként álldogál a havas utcán, mikor szemtanúja egy rablási kísérletnek. Persze nem hagyhatja annyiban a dolgot, a bajba jutott idős hölgy és unokája segítségére siet, igazi Bud Spenceres öklösökkel tanítja móresre a tolvajokat.

Teszi mindezt a Melegatti üzlete előtt, amely egy igazi olasz hagyományos karácsonyi süteményéről, a pandoróról leghíresebb.

A pandoro kalácsszerű édesség, amely nélkül Olaszországban elképzelhetetlen az ünnep. A Melegatti úgy tartja, az eredeti receptet 1894-ben az ő családjuk alkotta meg.

Nem ez volt egyébként az egyetlen alkalom, mikor az olasz színész Mikulás jelmezébe bújt. Az 1980-as Seriff és az idegenekben is van egy jelenet, melyben Télapóként ajándékokat osztogat, mikor H–7-25 kissé megtréfálja. 

Ezt a jelenetet egyébként a film eredeti verziójából valamilyen okból kivágták.

Borítókép: Bud Spencer és Terence Hill karácsonyi üdvözlete (Forrás: Facebook/Bud Spencer)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.