Napi terror 02.14.

2020. 02. 14. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az Iszlám Állam terrorszervezet propagandavideóiban is számos alkalommal felbukkantak olyan harcosok, akik sorshúzással dönthették el ki lesz a „szerencsés”, aki öngyilkos merényletet hajthat végre. – Bejárni a teljes mennyországot, és kiválasztani a palotát. Találkozni az összes feleséggel, és kiválasztani a két legfőbbet. Kidíszíteni a palotát – sorolta fel a legfontosabb teendőket a paradicsomban a Nagy-Britanniában letartóztatott terrorista, Mohiussunnath Chowdhury.
  • Házkutatásokat tartottak pénteken öt németországi tartományban és elfogtak 12 embert szélsőjobboldali terrorista szervezkedés gyanúja miatt.
  • Legalább 21 ember életét vesztette Mali központi részén, a forrongó Mopti régió egyik falva ellen végrehajtott támadásban.
  • Fotó: MTI/EPA/Ghulamullah Habibi

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.