Napi terror 02.19.

2019. 02. 19. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Kivégeztek két embert az Iszlám Állam terrorszervezet fegyveresei kedden az előző nap Irak nyugati részén ejtett foglyaik közül – közölték iraki hatóságok.
  • A boszniai hatóságok az év eleje óta öt olyan migránst azonosítottak az országban, akik összefüggésbe hozhatók a nemzetközi terrorizmussal – közölte értesülését az internetes oldalán a Nezavisne Novine című boszniai napilap.
  • Megvonta a brit állampolgárságot a brit belügyminisztérium egy fiatal nőtől, aki négy éve, még gyermekként két barátnőjével Szíriába utazott, és ott csatlakozott az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezethez.
  • Mintegy kétszáz család rekedt Szíriában az Iszlám Állam ellenőrzése alá tartozó, egyre zsugorodó területen, s a terrorszervezet fegyveresei akadályozzák, hogy az ott maradt civilek elmenekülhessenek – közölte kedden Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa. A nap folyamán később megindult a civilek evakuálása.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.