Napi terror 02.20.

2019. 02. 20. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet szinte teljes megsemmisülésének ellenére változatlanul nagy az iszlamista terrortámadások veszélye Németországban – mondta a német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) vezetője egy berlini konferencián.
  • Finnország nem tagadhatja meg a beutazást olyan személyektől, akik finn útlevéllel rendelkeznek, még ha azok az Iszlám Állam dzsihadistái is – közölte az észak-európai ország belügyminisztériuma.
  • Az egyiptomi hatóságok kivégeztek kilenc embert az akkori egyiptomi főügyész, Hisám Barakat 2015-ös meggyilkolása miatt. A jogásszal pokolgépes merényletben végeztek.
  • Németországban szinte állandó készültségben kell lenniük a rendfenntartóknak a terrorveszély miatt Fotó: MTI/EPA/Marc Müller

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.