Napi terror 02.24.

2020. 02. 24. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Belehajtott egy autós a tömegbe hétfőn egy farsangi felvonuláson a németországi Volkmarsenben, többen megsebesültek – közölte a területileg illetékes észak-hesseni rendőrkapitányság. A rendőrség szerint szándékos volt a tömeges gázolás.
  • Bűnügyi helyszínelők vizsgálják a volkmarseni farsangi felvonuláson elkövetett szándékos gázolás körülményeit a Hessen tartománybeli városban, ahol egy 29 éves környékbeli férfi autóval a tömegbe hajtott 2020. február 24-én. A gépkocsi nagyjából 30 métert tett meg az emberek között, vezetőjét a helyszínen elfogták. Az incidensben többtucatnyian megsebesültek, többek állapota súlyos. Halálos áldozata nincs a történteknek.
    Fotó: MTI/AP/DPA/Uwe Zucchi

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.