Napi terror 02.27.

2019. 02. 27. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Három, terrortámadásra készülő iszlamista fegyverest öltek meg a biztonsági erők Kabard- és Balkárföd székvárosában, Nalcsikban – közölte az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Központ szerdán a TASZSZ hírügynökséggel.
  • A holland rendőrség elfogott egy feltételezett terroristát a német határ közelében, akit azzal gyanúsítanak, hogy merényletre készült – közölte az ANP helyi hírügynökség szerdán az AIVD holland hírszerzésre hivatkozva.
  • Holttestbe rejtett pokolgép robbanása végzett kedden legalább 17 emberrel Mali középső részében, a merényletben további 15 ember sérült meg – közölte szerdán egy helyi képviselő. A halottak és a sérültek egyaránt civilek voltak.
  • Több ezer euró szabálytalanul kiutalt fizetéssel távozott Németországból a 2001. szeptember 11-én az Egyesült Államokban végrehajtott terrortámadások ügyében indított eljárások első elítéltje, Munir el-Motaszadek, akit büntetése letöltése után, tavaly ősszel szállítottak vissza hazájába, Marokkóba.
  • A képen: Munir el-Motaszadek

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.