Napi terror 03.05.

2019. 03. 05. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • A németországi migránsok különböző trükkjei és a megmutatkozó biztonsági kockázatok jól jelzik, hogy mekkora veszélyt is jelent a harmadik világbeli országokból érkező parttalan migráció.
  • Késsel súlyosan megsebesített egy 27 éves, iszlám hitre áttért fogva tartott két börtönőrt a nyugat-franciaországi Condé-sur-Sarthe börtönében kedden. A férfit és élettársát a rendőrség elitegysége 10 óra elteltével előállította.
  • A férfi robbantásos merényletet akart elkövetni, és kapcsolatban volt a legutóbbi nagyszabású németországi iszlamista terrortámadás elkövetőjével, Anis Amrival.
  • A Bassár el-Aszad szíriai elnökhöz hű kormányerők támadásokat hajtottak végre az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet tagjai ellen a délkeleti Homsz tartományban és az ország középső részén fekvő Hamában – közölte kedden a kormánypárti al-Vatan című szíriai napilap.
  • Fotó: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.