Napi terror 03.11.

2019. 03. 11. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Életfogytig tartó börtönbüntetés kiszabását kérte a főügyész a belgiumi zsidó múzeum előterében 2014 márciusában végrehajtott, négy halálos áldozatot követelő terrortámadás elkövetőjére, Mehdi Nemmouche-ra – jelentette a helyi sajtó hétfőn.
  • Egy dél-afganisztáni katonai bázis közelében rejtőzködhetett évekig Omar molla, a tálib mozgalom alapítója és egykori vezetője, nem pedig Pakisztánban, ahogy azt az amerikaiak állították eddig – derült ki egy holland újságírónő februárban megjelent, Omar molláról szóló életrajzi könyvéből. Az afgán elnöki hivatal szóvivője téveszmének nevezte az újságíró elméletét.
  • Indiai biztonsági erők végeztek a februárban elkövetett kasmíri robbantásos merénylet kitervelőjével, a vitatott hovatartozású régió India által ellenőrzött részén – jelentették hétfőn indiai biztonsági források.
  • Fotó: MTI/EPA/STEPHANIE LECOCQ

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.