Napi terror 04.12.

2019. 04. 12. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Tagadja Änis Ben-Hatira, a Budapest Honvéd német labdarúgója, hogy köze van a terrorizmus támogatásával összefüggésbe hozott Ansaar International nevű, 2012-ben alapított düsseldorfi szervezethez. A sportoló berlini lakásán is razziáz­tak szerdán a német hatóságok.
  • Legalább 16 ember meghalt, harminc megsebesült, amikor pénteken pokolgép robbant a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartomány székhelyén, Kvettában, egy piacon – számolt be a mentőkre hivatkozva a helyi média.
  • Nemzetközi síkon folytatódik a küzdelem a Romániában terrorizmus vádjával öt-öt év szabadságvesztésre ítélt székelyföldi férfiak, Beke István és Szőcs Zoltán érdekében – jelentette be Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsa civil szervezet elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.