Napi terror 04.17.

2019. 04. 17. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Három év letöltendő börtönbüntetésre ítélte szerdán a szarajevói bíróság Munib Ahmetspahicot, aki 2013 és 2018 között az Iszlám Állam nevű terrorszervezet harcosa volt.
  • A marokkói hatóságok elfogtak egy feltételezett dzsihadista terroristát, aki a gyanú szerint a spanyolországi Sevilla városában készülhetett támadásra – közölte a spanyol belügyminisztérium szerdán.
  • Az Egyesült Államok vezette nemzetközi terrorellenes koalíció szerint sikerült jelentős eredményeket elérni az Iszlám Állam dzsihadista szervezet pénzügyi forrásainak felszámolására irányuló küzdelemben.
  • A kormányellenes tálibok heccelik az afgán kormányt amiatt, hogy szerintük túlméretezett, 250 fős delegációt akar küldeni az afganisztáni rendezésnek szentelt katari találkozóra.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.