Napi terror 04.25.

2019. 04. 25. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Malcolm Ranjith, Colombo érseke, Srí Lanka bíborosa nyugalomra intette a lakosságot, majd a hatóságoktól azt kérte: találják meg, ki a felelős a húsvéti véres, keresztényellenes terrortámadásokért, és büntessék meg őket könyörtelenül, mert csak az állatok tudnak így viselkedni.
  • Újabb értesítésig zárva tartanak Srí Lankán a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is Srí Lankán – közölték hatósági források csütörtökön.
  • Ismeretlen fegyveresek rálőttek Északnyugat-Pakisztánban több, gyermekbénulás elleni oltókampányban részt vevő emberre, a támadásban egy fiatal nő meghalt – közölték csütörtökön hatósági források.
  • Fotó: Reuters

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.