Napi terror 04.30.

Forrás: MTI2019. 04. 30. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az új-zélandi iszlámellenes merényletek megtorlásának szánt terrorcselekményt hiúsítottak meg Kaliforniában az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) munkatársai – jelentették be hétfőn a szövetségi hatóságok.
  • Eddig összesen 42 külföldi állampolgár holttestét azonosították a Srí Lanka-i hatóságok a húsvétvasárnapi robbantásos merényletek 253 halálos áldozata közt – jelentette be a Srí Lanka-i külügyminisztérium.
  • A Srí Lanka-i merényletek legfőbb tanulsága, hogy egy ország sem veheti félvállról a terrorizmust, illetve az Iszlám Állam fenyegetését – jelentette ki a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója.
  • Aláírta kedden az iráni elnök a parlament által a múlt héten elfogadott törvényt, amely terrorizmust támogató kormánynak nyilvánítja az amerikai vezetést, valamint hivatalosan is a terrorszervetek listájára helyezte az Egyesült Államok hadseregének Közel-Keletért felelős Középső Parancsnokságát.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.