Napi terror 05.20.

2019. 05. 20. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Minden részletre kiterjedő bizonyítási eljárást folytat a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az Iszlám Állam terrorvezérének mondott Hasszán Farhud ügyében. Az újabb nyomozati cselekmények azonban csak erősítik az alapos gyanút a szír férfi ellen, akinek a nyomozó hatóság döntése szerint múlt pénteken kellett a kötelező elmeorvosi vizsgálaton megjelennie.
  • Egy brazíliai bárban 11 embert lőttek agyon helyi idő szerint vasárnap este; a rendőrség arra gyanakszik, hogy bűnözők közötti leszámolás áll a háttérben.
  • Tizenkét, vélhetően iszlamista fegyveressel végeztek az egyiptomi biztonsági erők Kairó mellett – jelentette be az egyiptomi belügyminisztérium hétfőn.
  • Fegyenclázadásban meghalt huszonkilenc rab és három fegyőr Tádzsikisztánban – közölte hétfőn a dusanbei igazságügyi minisztérium és egy meg nem nevezett hatósági forrás. A rabok az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezettel álltak kapcsolatban a tájékoztatás szerint.
  • A terrorizmussal gyanúsított szír férfit különleges biztonsági intézkedések mellett szállítják a hatóságok
    Fotó: Teknős Miklós

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.