Napi terror 05.22.

2019. 05. 22. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Két, merényletre készülő terroristát „likvidáltak” az orosz hatóságok a Vlagyimir megyei Kolcsuginban – jelentette be szerdán az orosz Nemzeti Terrorellenes Bizottság (NAK).
  • Legalább 13-an vesztették életüket szerdán a szomáliai fővárosban, Mogadishuban, miután egy autós öngyilkos merénylő felrobbantotta magát egy ellenőrzőpontnál – közölte a helyi rendőrség.
  • Vádat emeltek két nő ellen Németországban a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet támogatása miatt – közölte szerdán a szövetségi legfőbb ügyészség.

  • Öt hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott szerdán egy 14 éves linzi iskolás, aki azzal fenyegette tanárnőjét, hogy „dzsihadistákat küld robbantani” és „leszúratja” velük az igazgatót, ha feljelenti iskolamulasztását.
  • Forrás: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.