Napi terror 06.07.

2019. 06. 07. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Legalább 101 ember vesztette életét a szír kormányerők és dzsihadista csoportok, illetve iszlamista felkelők közötti összecsapásokban Szíria nyugati részén az elmúlt 24 órában – közölte pénteken egy, a szíriai háború fejleményeit megfigyelő csoport.
  • Három és fél évvel a nemzetközi botránnyá lett kölni szilveszteréjszaka után a legújabb németországi skandalum helyszíne is a nagyváros főpályaudvara. Aiman Mazyek, a Muszlimok Központi Tanácsának elnöke „rasszista profilírozással” vádolta meg a kölni rendőrséget annak nyomán, hogy a rendfenntartók a közösségükhöz tartozó hívőkkel szemben léptek fel, a földre is teperve őket, miután terroristagyanúsnak vélték őket.
  • A franciaországi dzsihadista merényletsorozat nyitányát jelentő 2015. januári, 17 áldozatot követelő párizsi támadások perét 2020. április 20. és július 3. között rendezik meg a párizsi esküdtszéken – közölték igazságügyi források.
  • Fotó: MTI/EPA/SANA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.