Napi terror 06.11.

Forrás: MTI2019. 06. 11. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Harmincnégy embert mentettek ki a kormányellenes tálibok fogságából az afgán különleges erők az északi Baglán tartományban – közölte a kabuli belügyminisztérium kedden.
  • Ismeretlen fegyveresek támadtak a Burkina Faso északi részén található Arbinda településére, a támadásban legkevesebb tizenkilencen életüket vesztették, és tizenhárman megsebesültek – közölte kedden az ouagadougou-i vezetés.
  • Előzetes letartóztatásba helyezte a nyugat-lengyelországi Wroclaw város kerületi bírósága kedden azt a férfit, aki előző nap megkéselt egy misére tartó papot. A támadást több kommentár kapcsolatba hozta a lengyel választási kampány során kialakult légkörrel.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.