Napi terror 06.20.

2019. 06. 20. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Ismét őrizetbe vették Párizsban a Baszk Haza és Szabadság (ETA) szeparatista szervezet egykori vezetőjét, akinek szabadlábra helyezését egészségi okok miatt néhány órával korábban elrendelte a francia igazságszolgáltatás.
  • A pennsylvaniai Pittsburghben letartóztattak egy szíriai férfit, aki terrortámadást tervezett egy keresztény templom ellen – jelentette be szerda éjjel a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).
  • Rakétacsapást mértek egy szaúdi sótalanító üzemre a jemeni síita lázadók – közölte Turki al-Máliki, a jemeni polgárháborúban a kormányerőket támogató, Rijád vezette katonai szövetség szóvivője.
  • Legalább 16 civil és kilenc dzsihadista vesztette életét a szír kormányerők légicsapásaiban az ország északnyugati részén – közölte egy, a szíriai háború fejleményeit megfigyelő csoport.
  • Nem sokáig lehetett szabadlábon a baszk terroristavezér, Jose Antonio Urrutikoetxea Bengoechea Fotó: MTI/EPAEPA/ALFREDO ALDAI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.