Napi terror 06.26.

2019. 06. 26. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Nicaraguában kedden őrizetbe vettek négy férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kapcsolatban állnak az Iszlám Állam dzsihadista szervezettel – közölte a latin-amerikai állam rendőrsége.
  • Pokolgépes merényletet terveztek a gyanú szerint még hivatali ideje alatt Heinz-Christian Strache korábbi alkancellár és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) volt elnöke, valamint családja ellen Ausztriában – erről számolt be szerdán az osztrák sajtó.
  • A délnyugat-oroszországi Szaratovban kommandósok likvidálták az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyik követőjét, aki arra készült, hogy a város forgalmas helyein merényleteket kövessen el – közölte szerdán az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) sajtószolgálata.
  • A fotó illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.