Napi terror 06.29.

2019. 06. 29. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték az Egyesült Államokban James Alex Fields ohiói neonáci férfit, aki a 2017 nyarán történt Charlottesville-i zavargásokon szándékosan halálra gázolt egy baloldali tüntetőt.
  • Egy kormánypárti milícia 26 tagjával végeztek a tálibok Afganisztán északi részén, miközben Dohában a felkelők újabb tárgyalásokra készülnek az amerikaiakkal – mondták el helyi tisztségviselők.
  • Huszonöt, terrorizmussal gyanúsított embert vettek őrizetbe a tunéziai hatóságok azóta, hogy két nappal korábban két öngyilkos merénylő a főváros, Tunisz belvárosában robbantotta magát.
  • Mások mellett a terrorizmus és az erőszak internetes terjesztése elleni intézkedések fokozása mellett foglaltak állást zárónyilatkozatukban a G20 országcsoport oszakai csúcstalálkozóinak résztvevői.
  • Az ohio férfi 22 rendbeli, gyűlöletből elkövetett bűncselekményben vallotta magát bűnösnek
    Fotó: MTI/EPA

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.