Napi terror 07.07.

2019. 07. 07. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az afgán biztonsági erők legalább nyolc tagját megölték és több mint 50 polgári személyt megsebesítettek tálib iszlamista fegyveresek, amikor gépkocsiba rejtett pokolgépet robbantottak vasárnap az ország középső részén fekvő Gazni tartományban.
  • Az Egyesült Államok azt szeretné, hogy Németország szárazföldi csapatokat küldjön Szíria északkeleti részére, hogy segítsenek az ott harcoló, kurd vezetésű milíciának az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni küzdelemben – mondta el az amerikai kormány Szíriáért és az Iszlám Állam elleni küzdelemért felelős különmegbízottja, James Jeffrey a Welt am Sonntag című német konzervatív lapnak és a dpa német hírügynökségnek adott interjúban, amely vasárnap jelent meg.
  • Saját hazájuk ellen fordultak a 2005-ös londoni merénylet elkövetői, akik angol állampolgárságú, Nagy-Britanniában született iszlám radikálisok voltak – mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet munkatársa az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.
  • Fotó: MTI/EPA/Dylan Martinez

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.