Napi terror 07.09.

2019. 07. 09. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Kiürítette és több órára lezárta a rendőrség a németországi török iszlám közösség, a Ditib központi mecsetjét és környékét Kölnben egy fenyegető levél miatt. A Ditib arról számolt be, hogy pokolgépes merénylettel fenyegették meg az imaházat. A hatóság tájékoztatása szerint az épületegyüttest rendőrök serege kutatta át, és délután a Twitteren tudatták, hogy az épületegyüttes átvizsgálása befejeződött, és semmi gyanúsat nem találtak.
  • Halálra ítélt 30 embert Jemenben a lázadó síita húszik bírósága, akiket azzal vádoltak, hogy a Szaúd-Arábia vezette katonai szövetségnek kémkedtek – közölte Szanaában egy igazságügyi vezető.
  • Erdogan török elnök nyitotta meg tavaly az új kölni mecsetet
    Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.