Napi terror 07.15.

2019. 07. 15. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) felszámolta az Iszlám Állam dzsihadista szervezet egyik terrorsejtjét – közölte hétfőn az Interfax orosz hírügynökség az FSZB-re hivatkozva.
  • Legalább kilenc emberrel végzett egy út szélen elhelyezett pokolgép a dél-afganisztáni Kandahár tartományban – közölte egy afgán tisztségviselő hétfőn.
  • Háromszáztizenhárom holttestet hantoltak ki eddig az Iszlám Állam dzsihadista szervezet egykori fellegvárának számító észak-szíriai Rakka közelében az elmúlt hónapban felfedezett tömegsírból – jelentette hétfőn az AP amerikai hírügynökség egy meg nem nevezett helyi tisztségviselőre hivatkozva.
  • Fotó: MTI/EPA/Hedajatullah Amid

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.