Napi terror 07.22.

2019. 07. 22. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Felrobbant egy autóba rejtett pokolgép a szomáliai főváros nemzetközi repülőteréhez vezető úton hétfőn, sokan meghaltak és megsebesültek – derült ki egészségügyi forrásokból.
  • Ismét meghosszabbították a terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi letartóztatását – közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel.
  • Feltételezhetően neonáci szélsőségesek fenyegettek meg pokolgépes támadással több mecsetet Németországban, és ilyen okból kellett kiüríteni a Baloldal (Die Linke) nevű párt központját is Berlinben.
  • A Srí Lanka-i elnök ismét meghosszabbította egy hónappal a rendkívüli állapotot, amelyet a több mint 250 halálos és csaknem 500 sebesült áldozatot követelő összehangolt húsvétvasárnapi merényletsorozat miatt vezettek be – jelentette be hétfőn a Srí Lanka-i állami közlöny.
  • 17 halálos áldozata van a szomáliai merényletnek
    Fotó: MTI/EPA/SAID YUSUF WARSAME

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.