Napi terror 08.14.

2019. 08. 14. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Pokolgépes merényletet követettek el egy szomáliai katonai bázis ellen. A támadás a kora délelőtti órákban érte a fővárostól, Mogadishutól 70 kilométerre délnyugatra található Alsó-Shabelle térség Awdheegle nevű településén lévő támaszpontot.
  • Az osztrákok biztonságára továbbra is az iszlám szélsőségesség és a terrorizmus jelenti a legnagyobb veszélyt az alkotmányvédelmi hivatal szerdán bemutatott, a 2018-as esztendőt értékelő jelentése szerint.
  • Gépfegyveres rendőrök a stájerországi Gamlitz városban, ahol Karin Kneissl osztrák külügyminiszter és Wolfgang Meilinger osztrák üzletember házasságot kötött 2018. augusztus 18-án. (Fotó: MTI/EPA/Dominik Angerer)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.