Napi terror 08.15.

2019. 08. 15. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Két palesztin támadt késekkel csütörtökön rendőrökre Jeruzsálem óvárosában. A támadásban egy rendőr megsebesült, az elkövetők egyikét a biztonsági erők agyonlőtték, a másikat életveszélyesen megsebesítették – közölte Micky Rosenfeld rendőrségi szóvivő.
  • Bosznia egyelőre nem fogadja vissza az Iszlám Állam oldalán harcoló dzsihadistákat. Legalább 14 boszniai állampolgárságú dzsihadistáról, valamint 58 nőről és 200 gyermekről van szó.
  • Lövöldözés volt Philadelphiában, túszokat ejtettek és több rendőrt megsebesítettek. A lövöldözés akkor tört ki, amikor a rendőrök kiszálltak a város egyik északi negyedében lévő házhoz, hogy idézést adjanak át az ott lakó férfinak.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.