Napi terror 10.15.

2019. 10. 15. 23:59

  • Huszonöt, illetve harminc év szabadságvesztésre ítélték Párizsban annak a Szíriából irányított dzsihadista női kommandónak a két vezetőjét, amely három évvel ezelőtt az Iszlám Állam terrorszervezet nevében pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtani egy gázpalackokkal teli gépkocsival a Notre-Dame-katedrális közelében.
  • Több mint huszonhat év börtönbüntetésre ítélték kétrendbeli terrorista gyilkossági kísérlet miatt azt az afgán férfit, aki tavaly megkéselt két amerikai turistát Amszterdamban, bosszúból a Hollandiában tervezett Mohamed-karikatúraversenyért.
  • Tizenhárom rendőrt öltek meg, és kilencet megsebesítettek ismeretlen fegyveresek, kelepcébe csalva őket a nyugat-mexikói Michoacán államban, ahol drogkartellek tevékenységével hozzák összefüggésbe ez elmúlt hónapok megszaporodott erőszakcselekményeit.
  • Öt dzsihadista nőnek kellett az esküdtszék előtt felelnie

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.