Napi terror 10.21.

2019. 10. 21. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • A cseh titkosszolgálatok ismeretei szerint Csehországnak jelenleg nem kell tartania terrortámadástól. Csehországban a helyzet továbbra is viszonylag nyugodt, pillanatnyilag nincsenek értesüléseink közvetlen terrorveszélyről – jelentette ki a Biztonsági Információs Szolgálat igazgatója.
  • A Terrorizmushoz vezető radikalizáció: Regionális politikai válaszok és kockázatcsökkentés címmel rendez nemzetközi konferenciát a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) novemberben, az erről szóló törvényjavaslatot hétfőn 128 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és egy tartózkodással fogadta el az Országgyűlés.
  • Irán elítéli, hogy Törökország hadállásokat akar létesíteni Szíriában, és azt követeli, hogy tartsák tiszteletben legfőbb regionális szövetségesének területi egységét.
  • A visegrádiak közötti együttműködés is nagyban hozzájárult Csehország biztonságának fenntartásához
    Fotó: MTI/Varga György

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.