Napi terror 11.14.

2019. 11. 14. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Lövöldözés volt egy kaliforniai iskolában. Az első információk még három sebesültről szóltak, számuk azonban növekedett, és egy halott is van. Az elkövetőt elfogták. Csütörtök kora délutáni bejelentés szerint a lövöldözés feltételezett elkövetőjét a rendőrség őrizetbe vette, jelenleg kórházban ápolják.
  • Megérkezett csütörtökön Németországba a Törökországból a magát Iszám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet támogatásának gyanúja miatt kitoloncolt emberek első csoportja, egy hétfős család.
  • Rendőri őrizet mellett kikísérik a diákokat a Saugus Középiskolából a kaliforniai Santa Claritában 2019. november 14-én, miután lövöldözés volt az intézményben.
    Fotó: MTI/AP/Marcio Jose Sanchez

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.