Napi terror 11.18.

2019. 11. 18. 23:59

  • Újabb terroristafeleség szeretne visszatérni Ausztriába. A hétfői osztrák sajtó értesülései szerint az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyik afgán tagjához férjhez ment nő jelenleg egy észak-szíriai fogolytáborban tartózkodik, és az osztrák diplomácia segítségét kéri.
  • Lövöldözés történt az egyesült államokbeli Oklahomában hétfőn, az első jelentések szerint három halottja és több sebesültje van az ámokfutásnak – jelentette az amerikai ABC televízió.
  • Fresno, 2019. november 18.
    Rendőrautók egy lövöldözés helyszínén, a kaliforniai Fresnóban, ahol ismeretlen tettesek rárontottak egy meccset néző kerti parti résztvevőire 2019. november 17-én. Tíz emberre adtak le lövéseket, hárman azonnal meghaltak, egy negyedik ember a kórházban halt bele sérülésébe. A hat sebesült állapota nem életveszélyes. Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe.
    Fotó: MTI/EPA/Tomas Ovalle

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.