Napi terror 12.02.

2019. 12. 02. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Boris Johnson brit miniszterelnök szerint túl sok elítélt szabadul a börtönből büntetésének lejárta előtt, és a konzervatív párti kormány ennek véget vet, ha a párt megnyeri a jövő csütörtöki előrehozott parlamenti választást.
  • Pártpolitikai kérdést csináltak Nagy-Britanniában a pénteki késeléses terrortámadásból. A szigetország utcáin jelenleg is több tucat, idő előtt szabadult dzsihadista járkálhat. A merénylőről az is kiderült: korábban kikérte magának, hogy terroristának nevezzék.
  • Egy Kijev megyei képviselő autójára nyitottak tüzet ismeretlen fegyveresek vasárnap este az ukrán főváros központjában, a képviselő hároméves kisfiának halálát okozva – mondta el egy rendőrségi forrás, miközben a hivatalos források még nem árultak részleteket a támadásról.
  • Helyszínelők tartanak házkutatást a közép-angliai Stoke városában a pénteki terrortámadással összefüggésben
    Fotó: Reuters

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.