Napi terror 12.05.

2019. 12. 05. 23:59

  • Nyolc, terrorszervezetben való részvétellel gyanúsított személy letartóztatását rendelte el egy moszkvai bíróság – közölte a TASZSZ orosz hírügynökség csütörtökön belügyi forrásra hivatkozva. A gyanúsítottakra – hét férfira és egy nőre -, akik a gyanú szerint a Hizb ut-Tahrír al-Iszlami szervezet tagjai, elítéltetésük esetén tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki. Mindannyian a Független Államok Közössége (FÁK) más országainak állampolgárai.
  • Az Iszlám Állam terroristája, Azad G. elveszíti osztrák állampolgárságát – jelentette be határozatát a bécsi főpolgármesteri hivatal csütörtökön. A döntés még nem jogerős. Az osztrák állampolgárság megvonását Bécs főpolgármestere kezdeményezte még márciusban. Michael Ludwig azt mondta: „Az osztrák állampolgársághoz való minden jogát elveszíti az, aki csatlakozik egy terrorszervezethez, és részt vesz az Iszlám Állam harcaiban”.
  • A képünk illusztráció (Fotó: facebook)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.