A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Menczer Tamás alaposan helyretette Kálmán Olgát – nézze meg, zseniális!

Ez történik, amikor a hazug baloldal lebukik.

Juhász Attila
2020. 11. 18. 15:13
Forrás: facebook.com/menczer.tamas
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyurcsány–Dobrev-párt egyik legszélsőségesebb gyűlölködőjéről derült ki, hogy lényegében nem más, mint nettó hazudozó.

Mi is történt?

Kálmán Olga az ATV Egyenes beszéd című műsorának múlt pénteki adásában azt állította, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium nem válaszolt arra a kérdésükre, hogy „mi lett a sorsa kétmillió koronavírustesztnek”.

„Nem mondják meg, ki kell perelnünk” – szajkózta harciasan az adásban a magát egykoron „független, objektív médiamunkásnak” hazudó volt tévés.

Szerencsére Menczer Tamásnak lehetősége nyílott a műsorban megfelelni a vádakra, tehát hamar kiderült, hogy megtévesztésről, hazugságról van szó.

Az államtitkár ugyanis papírral igazolta, hogy még azelőtt válaszoltak a DK-s levélre, mielőtt a „szélsőbalos nagyasszony” előadhatta volna magánszámát. Kiderült az is, hogy az Apró–Dobrev-klánt képviselő ügyvédi iroda – hát persze, hogy a Czeglédy és társa – időben megkapta a feleletet arra, mi történt a szóban forgó tesztekkel.

És lássanak csodát, azokat nem értékesítette a magyar kormány, hanem az utolsó darabig átadta az Állami Egészségügyi Ellátó Központ részére.

A Gyurcsány-pártot tehát, ahogyan korábban már oly sokszor, ismét előbb utolérték, mint azt a bizonyos sánta kutyát.

Mindenki számára ajánljuk az alábbi videó megtekintését, mert ahogyan Menczer Tamás helyretette Kálmán Olgát, sőt az egész baloldalt Gyurcsányostul, Czeglédystől, Korózsostul, mindenestül, az zseniális.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.