Összenőtt, ami összetartozik + videó

Az MSZP, elődpártjait – a tanácsköztársaság vérengzését levezénylő Kommunisták Magyarországi Pártját, a kékcédulás választásokat szovjet segítséggel keresztülverő Magyar Kommunista Pártot, az 1956-os forradalmat szintén ruszki bábáskodással vérbe fojtó MSZMP-t – követve, a kétszínű, sunyi, hazaáruló, idegen zsoldnak szolgáló politika letéteményese. Képtelennek bizonyultak gyalázatos múltjuktól megszabadulni 2006-ban, amikor a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján, a velük nem szimpatizálók közé lövettek. Hozzájuk csapódott a Párbeszéd, amely kezdetben „csak” magyarellenes volt, ám kisvártatva Szabó Tímea, társelnök már Korózs Lajos álhírgyártó szájából kapkodta ki a hamis szavakat, amiket egy beteges hazudozótól hallottak. No, ezek a „derék kormányváltó erők” kényszerültek bevallani, hogy a 106 egyéniből mindössze 60-70 választókerületben lesznek képesek jelöltet állítani a 2022-es országgyűlési választáson. A lenti videó bepillantást kínál halálkampányukba.

2021. 04. 14. 14:00
SZABÓ Tímea; TORDAI Bence
Tordai Bence és Szabó Tímea is kivette a részét a fertőzés elleni harcból: minden alkalommal szapulták a kormányfőt Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

[video width="1280" height="720" mp4="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2021/04/8396405MSZPP.mp4"][/video]

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.