Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Marco Rossi Szerdahelyen kémkedik

Ch. Gáll
2019. 02. 16. 11:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az éllovas Ferencváros a negyedik helyezett Debrecen vendégeként lép pályára ma a Nagyerdei Stadionban a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A legutóbbi hat egymás elleni találkozóból öt döntetlen született egy ferencvárosi siker mellett. Ugyanakkor az elmúlt nyolc tétmérkőzésen a Debrecen nem tudta legyőzni fővárosi riválisát, legutóbb 2016 áprilisában sikerült neki. A forma nem a hajdúsá­giak mellett szól: idei két bajnoki mérkőzésén a DVSC gólt nem szerzett, és csupán egy ponttal gazdagodott. A címvédő, a Fradit kilenc ponttal lemaradva követő Mol Vidi FC mindkét 2019-es mérkőzését elvesztette, saját közönsége előtt. Ezúttal az MTK vendégeként javíthat.

A harmadik helyen álló Honvéd az utolsó előtti DVTK-hoz látogat. A sereghajtó Haladás a Mezőkövesdet fogadja, mindkét fél hat bajnoki óta nyeretlen. szövetségi kapitány szombaton korábbi klubelnöke, Világi Oszkár tulajdonos meghívására Dunaszerdahelyre látogat, ahol a DAC 1904 (Vida Kristopher, Vida Máté, Kalmár Zsolt) –Slovan Bratislava (Guzmics Richárd, Holman Dávid) szlovák bajnoki szuperrangadót tekinti meg. Már minden jegy elkelt, 13 ezer néző előtt avatják a teljesen elkészült Mol Arénát.

NB I, 21. forduló: Debrecen–Ferencváros 14 óra (tv: M4 Sport), Puskás Akadémia–Újpest, Diósgyőr–Honvéd, Haladás–Mezőkövesd, Kisvárda–Paks, MTK–Mol Vidi FC 19.30-kor (tv: M4 Sport).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.