Minden egyes NB I-es meccset élőben közvetít a tévé

Minden egyes NB I-es mérkőzést élvőben közvetít a közszolgálati tévé. A találkozók többsége az M4 Sporton lesz látható, ha két találkozó egy időben kerül sorra, akkor a Duna Worldön is magyar foci lesz.

Magyar Nemzet
Forrás: M4sport.hu2020. 05. 06. 16:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői bejelentése óta tudjuk, hogy május 23-án indul újra az élet a magyar futballban. Nem csupán a Magyar Kupa elődöntőivel, hanem ekkor rendezik a Ferencváros egyik elmaradt mérkőzését is, a Debrecen ellenit, sőt időben ez lesz az első találkozó, egész pontosan 15.55-től.

„A tervek szerint a hétközi fordulókat kedden és szerdán, a hétvégi mérkőzéseket pedig pénteken, szombaton és vasárnap rendezik, hogy minél kevesebb meccset kelljen hőségben lejátszani a csapatoknak”– mondta Székely Dávid csatornaigazgató.

Az NSO érdeklődésére hozzátette: május 30-tól a meleg miatt három idősáv lesz: 16.55, 19.00 és 21.05.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.