Tényleg távozik Dzsudzsák? A Debrecen válaszolt

Az elmúlt időszakban több pletyka is született arról, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a szlovák élvonalbeli Dunaszerdahely együttesénél folytatja a pályafutását. A DVSC közleményben válaszolt ezen találgatásokra.

Magyar Nemzet
2022. 01. 10. 11:51
DZSUDZSÁK Balázs
Debrecen, 2021. augusztus 21. A zalaegerszegi Zoran Lesjak (b) s a debreceni Dzsudzsk Balzs az OTP Bank Liga 4.forduljban jtszott Debreceni VSC - ZTE FC mrkzsen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-n. MTI/Czegldi Zsolt Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tabella kilencedik helyén álló Debrecen hivatalos honlapján ezen közleménnyel reagált a Dzsudzsák átigazolásáról szóló pletykákra:

„Csapatkapitányunk tavasszal is a Lokit erősíti.

Bár szokás szerint rengeteg pletyka, találgatás és meg nem erősített sajtóinformáció látott napvilágot Dzsudzsák Balázst illetően, a DVSC ezúton tudatja, hogy a 108-szoros válogatott labdarúgó továbbra is a Loki mezében ragadtathatja tapsra a szurkolókat. A debreceni csapatkapitány a DVSC élő szerződéssel rendelkező játékosa, és a tavaszi idényben is az marad. Klubunkhoz egyébiránt semmilyen másik csapattól nem futott be hivatalos megkeresés kapcsán.”

Borítókép: Dzsudzsák Balázs (jobbra) a Zalaegerszeg elleni mérkőzésen (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.