Koronavírusos a Real Madrid edzője, Ancelotti a BL-ről is hiányozhat

A Barcelona elleni hazai 0-4 után úgy kellett a válogatott szünet a Real Madridnak, mint egy falat kenyér. Ki gondolta volna, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokság éllovasánál szaporodnak a gondok. A királyi klub nyilvánosságra hozta, hogy a csapat edzője, Carlo Ancelotti elkapta a koronavírust.

Magyar Nemzet
2022. 03. 30. 12:59
Real Madrid CF v FC Barcelona - La Liga Santander
Carlo Ancelotti head coach of Real Madrid looks during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 20, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Marca szerint a 62 esztendős szakember kihagyhatja a szombati, Celta Vigo elleni bajnoki mérkőzést, s nem kizárt, hogy a jövő szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája-találkozón sem lehet ott.

 Mindkétszer idegenben lép pályára a spanyol bajnokság éllovasa, a Real Madrid.

Ha Ancelotti nem lehet ott a meccseken, 32 éves fia, Davide helyettesítheti, aki 2012 óta rendre feladatot kap a szakmai stábban édesapja csapatainál.

Borítókép: Ancelotti fontos meccseken nem lehet ott a Real kispadján (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.