Vajon mit súgott Alaba Mbappénak a meccs után?

Könnyen lehet, hogy Kylian Mbappé szerda este döntötte el, hogyan tovább. A Paris Saint-Germain csillaga is roppant letört volt a Real Madriddal szembeni búcsú után. David Alaba, a hazaiak osztrák klasszisa vigasztalta különös módon.

Magyar Nemzet
2022. 03. 10. 11:04
Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid–Paris Saint-Germain visszavágó több nagy pillanatot hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Ezek egyike, hogy vigasztalta Kylian Mbappét, a 3-1-es madridi győzelemmel és továbbjutással végződött párharc után.

Nem kell hozzá különösebb képzelőerő, hogy kitaláljuk, a Real osztrák válogatott futballistája vajon mit súgott a francia klasszisnak. Minden bizonnyal azt, hogy fel a fejjel, jövőre jössz Madridba, majd velünk megnyered a Bajnokok Ligáját.

Nem zárhatjuk ki, hogy Mbappé szerda este döntötte el végleg, hogyan tovább. A madridi közönség már a találkozó előtt szívélyesen köszöntötte, s akkor sem bántotta, amikor Mbappé megszerezte a vezetést a PSG-nek.

A különleges bánásmód további ékes bizonyítéka, hogy Mbappé családja a VIP-páholyból nézte a találkozót.

A szélvészgyors francia csatár többször hangot adott az elégedetlenségének, s újabb keserű élménnyel gazdagodott. S persze a felismeréssel: ezzel a PSG-vel nem lehet a csúcsra jutni a Bajnokok Ligájában.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, szerdai visszavágók:

Real Madrid–Paris Saint-Germain 3-1 (0-1), gólszerzők: Benzema (61., 76., 78.), illetve Mbappé (39.). Továbbjutott a Real Madrid 3-2-es összesítéssel.

Manchester City–Sporting Lisszabon 0-0. Továbbjutott a Manchester City 5-0-s összesítéssel.

Borítókép: David Alba és nagy pillanata (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.