A kulcsember hiányán is múlhat a Real Madrid továbbjutása

A Chelsea otthonában elért 3-1-es győzelmével megágyazott a saját továbbjutásának a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A címvédő londoni csapat a kiesés szélére sodródott a BL-ben, ráadásul a visszavágón nem számíthat a csapatkapitányára. De a Realnál is lesz egy fontos hiányzó.

Magyar Nemzet
2022. 04. 11. 14:11
Real Madrid CF v Getafe CF - La Liga Santander
Eder Militao of Real Madrid shooting to goal during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and Getafe CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 09, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid a múlt héten mesterhármasával 3-1-re legyőzte idegenben a Chelsea-t a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. 

A sorozat címvédőjének a hazai pályán összeszedett kétgólos hátrány után idegenben kellene kivágnia a rezet, de ez a mutatvány eddig nem volt jellemző a Kékekre. A Chelsea eddig mindhárom egyenes kieséses párharcát elveszítette a BL-ben, amikor hazai vereséggel nyitott: a 2005–2006-os és a 2019–2020-as szezon nyolcaddöntőjében a Barcelonával, illetve a Bayern Münchennel, a 2010–11-es szezon negyeddöntőjében pedig a Manchester Uniteddel szemben búcsúzott.

Köszönjük válaszát!

Kiesik a címvédő Chelsea a Bajnokok Ligájából?

  • 70%
  • 30%

 

Fontos különbség lesz az odavágón látott szereplőkhöz képest néhány kulcsember hiánya. A Chelsea-nél a csapatkapitány, Cesar Azpilicueta produkált pozitív koronavírustesztet, a Real Madridnál pedig a védelem oszlopa, Eder Militao hiányzik majd. A brazil játékos sárga lapos eltiltás miatt nem játszhat a Bernabéuban a kedd esti mérkőzésen.

Borítókép: Eder Militao hiányozhat a Real védelméből (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.