„Becsaptak a kollégáim” – Révész Attila újra durván kifakadt

Révész Attila nem fogta vissza magát. A Kisvárda sportigazgatója durván kiosztotta a kollégáit, és a szurkolóknak is beszólt a Mezőkövesdtől hazai pályán elszenvedett 2-1-es vereség után a labdarúgó NB I 27. fordulójában.

Magyar Nemzet
2022. 04. 09. 19:19
Révész Attila
Révész Attila sportigazgató a rendkívüli helyzetben is segít Fotó: Földi Imre Forrás: Nemzeti Sport /Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Engem is megviselt ez a meccs, nem csak a csapatot, ez egy nem várt eredmény – vágott bele vitriolos monológjába Révész Attila a Mezőkövesdtől hazai pályán elszenvedett 2-1-es vereség után. – A második félidei teljesítményünk alapján azt kell mondanom, hogy megérdemelte a győzelmet a Mezőkövesd, jobban akarta, gratulálok neki. Az elsőben rendkívül jó intenzitással játszottunk, a földön tartottuk a labdát, habár a szél mindkét félidőben megmutatta, hogy nagyon zavaró tud lenni, és mindkét csapat kevesebbet nyújtott hátszélben.

A nagy probléma azonban nem ez, hanem ami a Fehérvár ellen is megmutatkozott, a fegyelmezetlenség, ezt már nagyon régóta hajtom. Sajnos, az edzői stábnak ezen a területen változtatni kell, tapasztalatlanok még, sok mindent megengednek a játékosoknak. A hétközi munka folyamatosan visszaköszön a hétvégén. Nyilván ők ebből a kritikából és a mérkőzés alakulásából tanulni fognak és sokkal jobbak lesznek.

Révész ennél is tovább ment. Kemény szavakkal bírálta a csapat edzőit, úgy fogalmazott, becsapták őt a kollégái.

– A fegyelmezettség a hétköznapokban javítható, az edzésen a fókusz hiányára vezetem vissza. A héten láttam két edzés adatait, megjósoltam, hogy ez lesz a mérkőzés.

Ki kell hogy mondjam, rossz munkát végeztünk, mint a múlt héten. Azelőtt is becsaptak a kollégáim, az MTK elleni mérkőzés előtt leszidtam a játékosokat, majd után két hétre visszamenőlegesen megnéztük az edzésmutatókat és elnézést kértem a játékosoktól, mert félreedzették a csapatot a kollégák.

Ezt sikerült valamelyest kijavítanunk, viszont a héten ugyanezzel a problémával szembesültem. Sok tanulnivaló van még, nagyobb kontroll kellene, de az most jelenleg nem lehetséges.

A Kisvárda sportigazgatója a csapat drukkereit is kiosztotta, aki a meccs végén keresetlen szavakkal bírálták kedvenceiket.

– Köszönhetően az őszi szezonnak most nyugodtabbak lehetünk, ugyanakkor ez egy kicsit csalódást keltő, hogy a szimpatizánsokból ez ilyesfajta elégedetlenséget vált ki. Sokkal nagyobb problémát jelent majd nekik, ha itt jövőre nem lesz csapat vagy sokkal gyengébb lesz, szóval ezt most nekik értékelni kellene, nem pedig az első alkalommal belerúgni mindenkibe.

A sportigazgató tirádájából arra következtethetünk, fokozódik a feszültség Kisvárdán. Kíváncsian várjuk, a stábból veszi-e valaki a bátorságot, hogy reagáljon a bírálatokra.

Borítókép: Révész Attila kezéből mintha kicsúszott volna az irányítás (Fotó: Nemzeti Sport /Földi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.