Edzőváltás Diósgyőrben, riválistól érkezhet Kondás utódja

Az NB II-ben szereplő DVTK labdarúgóklub pénteken honlapján közölte, hogy menesztette Kondás Elemér vezetőedzőt.

Magyar Nemzet
2022. 04. 08. 9:45
Kondás Elemér;
Debrecen, 2020. június 21. Kondás Elemér, a Debrecen vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Debreceni VSC - Diósgyõri VTK mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 21-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A diósgyőri klub honlapjának közleménye felidézi, Kondás Elemér 2021 májusában a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakember 31 NB II-es mérkőzésen irányíthatta a DVTK játékosait, ezeken 18 győzelem és 7 döntetlen mellett 6 vereség volt a mérlege.

A Nemzeti Sport információi szerint Kondás helyére hamarosan kinevezik a Szegeden csütörtökön felmondott Dragan Vukmirt. 

Pikáns váltás lenne, hiszen a két csapatot mindössze két pont választja el a tabellán, az élvonalba jutást érő második helyért állnak harcban (a DVTK-nak 61, a Szegednek 59 pontja van).

Borítókép: Kondás Elemér (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.