Nilssonnal szemben tehetetlenek voltak az Éles-fiókák

Az elődöntő győztese mindent vitt. Előre tudtuk, hogy így lesz, és így is történt. A Pick-Szeged szombati legyőzése után a Telekom Veszprém nagyon eltángálta a kisebbik veszprémi csapatot a férfi kézilabda Magyar-kupa döntőjében.

Magyar Nemzet
2022. 04. 24. 22:17
FAZEKAS Gergõ; SIPOS Adrián
Gyõr, 2022. április 24. Fazekas Gergõ, a Fejér-B.Á.L. Veszprém (k) és Sipos Adrián, a Telekom Veszprém játékosa (j) a férfi kézilabda Magyar Kupa döntõjében játszott Telekom Veszprém - Fejér-B.Á.L. Veszprém mérkõzésen a gyõri Audi Arénában 2022. április 24-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andreas Nilsson ritkán lő tíz gólt. Pláne, nem kupadöntőben. Az Andriska becenevű svéd beálló megszórta magát a férfi kézilabda Magyar-kupa döntőjében: a Telekom Veszprém 32 éves játékosa megoldhatatlan feladat elé állította az Éles József edzette kisebbik veszprémi csapatot. A 42-19-es végeredmény kiütést sejtet, a magabiztos győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. 

A Telekom Veszprém megvédte a címét, de ezt már a Szeged elleni győztes elődöntő után meg lehetett előlegezni Nilssonéknak. A bronzmeccsen Pick-Szeged 28-20-ra nyert a Budakalásszal szemben. 

Borítókép: Fazekas Gergő leendő veszprémi csapattársa, Sipos Adrián ízelítőt adott a kemény védekezésből (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.