Petar Nenadics: Nem szeretem a provokatív kérdéseket, harc volt a pályán

A 30-27-es veszprémi győzelemmel zárult Szeged elleni rangadó után Petar Nenadics hangsúlyozta, hogy rengeteget segített honfitársa, Vlagyimir Cupara a kapuban, és szó sem volt túlzott agresszivitásról. Egy rangadó hőfokához hozzátartozik a keménység.

Magyar Nemzet
2022. 04. 23. 21:34
Nenadics hét gólt dobott a Szeged ellen Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hihetetlen atmoszférát teremtettek a szurkolók, fantasztikus hangulatú mérkőzést játszottunk a Szegeddel. A második félidőben felerősödött a védekezésünk, és a küzdőszellemünknek köszönhetően sikerült megfordítani a mérkőzést. A Szeged elleni rangadók mindig ilyen izgalmasak. Sokat köszönhetünk Vlagyimir Cuparának, aki remekül szállt be a meccsbe és fontos védésekkel segítette a csapatot – a Szeged elleni Magyar Kupa-elődöntőn hét gólt szerzett szerb klasszis kiemelte, hogy a harc volt a lényeg. Amikor arról érdeklődtünk, hogy a hajrában esetleg nem voltak-e túlságosan is agresszívek a csapatok, Nenadics határozott választ adott. – Nem szeretem a provokatív kérdéseket, még egyszer hangsúlyozom, harc volt. Régóta ismerjük egymást a Szeged játékosaival, és természetesen eszünk ágában sem volt egymásnak sérülést okozni. Kemény küzdelem volt a pályán, pont olyan, amilyen egy rangadón szokott lenni – mondta a Veszprém irányító, átlövője.

A Telekom Veszprém vasárnap a kisebbik veszprémi csapattal, a Fejér B.Á.L. Veszprémmel küzd meg a Magyar Kupáért.

Borítókép: Nenadics volt a Veszprém egyik legjobbja a Szeged ellen (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.