Óvintézkedést tett a legjobb magyar, hogy játszhasson a Roland Garroson

Szépen menetelt a rabati salak pályás ATP- tornán a világranglista 67. helyén álló Bondár Anna. A magyar teniszező azonban nem állt ki az elődöntőben a vállsérülése miatt, nem akart kockáztatni a vasárnap kezdődő Roland Garros előtt.

Forrás: MTI2022. 05. 20. 15:14
BONDÁR Anna; PAVLJUCSENKOVA, Anasztaszija
Melbourne, 2022. január 18. Bondár Anna az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2022. január 18-án. Fotó: MTI/EPA/Jason O'Brien
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legelőkelőbben jegyzett magyar játékos, a világranglista 67. helyén álló Bondár Anna ma az amerikai Claire Liuval (92.) találkozott volna a rabati ATP-torna elődöntőjében, ám nem állt ki a mérkőzésre.

Bondár klubja, a Hajdúszoboszlói SE sajtóosztályának tájékoztatása szerint a 24 éves teniszező vállsérülés miatt nem vállalta a játékot Marokkóban, és majd Párizsban, a vasárnap kezdődő Roland Garros helyszínén vizsgáltatja meg a problémás testrészt. 

Bondárra a vasárnap kezdődő Roland Garros nyitókörében a kétszeres wimbledoni bajnok cseh Petra Kvitova vár.

Borítókép: Bondár Anna nagyágyú ellen kezd a Roland Garros első fordulójában (Fotó: Wtatennis)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.