Fucsovics edzője a hosszú távú megoldás a Davis-kupa-csapat élén

Az Ausztrália elleni márciusi Davis-kupa-selejtezőre kinevezett Nagy Zoltánt véglegesítette a posztján a Magyar Teniszszövetség elnöksége. A főállásban Fucsovics Márton edzőjeként tevékenykedő szakember vezetheti a csapatot az Ukrajna elleni szeptemberi találkozón. Nagy megbízatása 2023 végéig szól.

Magyar Nemzet
2022. 06. 22. 15:14
Forrás: Huntennis.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Teniszszövetség elnöksége 2023. december 31-ig hivatalosan kinevezte Nagy Zoltánt a felnőtt férfi-teniszválogatott élére. Az ausztrálok elleni, márciusi találkozón már debütáló kapitány kijelentette, a szeptemberi, Ukrajna elleni Davis-kupa-találkozóra a leginkább ütőképes csapattal szeretne kiutazni. A szövetség oldalán olvasható interjúban Nagy Zoltán az ausztrálok elleni meccset jelölte meg előfeltételként: a márciusi párharcon kis híján bravúrt bemutató csapat teljesítménye is kellett ahhoz, hogy egyáltalán felvetődjön a kapitány neve a folytatásnál.

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

Borítókép: Nagy Zoltán két fontos feladatot vállal egyszerre (Fotó: Huntennis.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.