„Megtanultunk nyerni egy félidőt Kölnben…”

A Kiel ellen hétméteresekkel elveszített Bajnokok Ligája-bronzmeccs után érthetően csalódottan értékeltek a Telekom Veszprém játékosai. Lékai Máté ugyan élvezte a Kiel ellen a pályán eltöltött játékperceket, de csalódott. Ligetvári Patrik szerint a Kiel ellen jobban ment a játék, mint a Kielce ellen, az elődöntőben. A védekezőspecialista megjegyezte: csapata megtanult megnyerni egy félidőt Kölnben. Mint ismert, a Telekom Veszprém a Kielce és a Kiel elleni meccsen is vezetett harminc perc játék után, de a végén az ellenfél örülhetett.

Szilágyi
2022. 06. 19. 17:49
LIGETVÁRI Patrik; MAHÉ, Kentin; SIPOS Adrián
Köln, 2022. június 18. Ligetvári Patrik, Kentin Mahé, Zoran Ilics és Sipos Adrián (b-j), a Veszprém játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elõdöntõjében játszott Telekom Veszprém - Lomza Vive Kielce mérkõzés végén Kölnben, a Lanxess Arenában 2022. június 18-án. A Telekom Veszprém 37-35-re kikapott a lengyel Lomza Vive Kielcétõl. MTI/Kovács Anikó Fotó: Kovács Anikó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

megkapta a lehetőséget Momir Ilicstől, és élt is vele. A magyar válogatott irányítója nagy kedvvel vetette bele magát a játékba a Kiel elleni bronzmeccsen. – Nagyon jól még sosem voltam Kölnben, eddig egyszer sem sikerült megnyernem a BL-t. Jobb lett volna győzelemmel búcsúzni a szezontól, de a második félidőben visszajött az ellenfél. Nem a negyedik helyért jöttünk Kölnben, sajnálom, hogy így alakult. Szerettem volna bizonyítani, hogy helyem van a csapatban, sajnos ma ez csak ennyire volt elég. Nem esett rosszul, hogy Ilics lecserélt, az edző így döntött, de aztán visszaküldött a pályára. Élveztem, hogy pályán vagyok. Csalódott vagyok, de jövőre újra megpróbáljuk Kölnben - mondta Lékai Máté a Sport TV-nek.

Ligetvári Patrik szerint a két meccsen kapott 71 gól a gyors játéknak volt köszönhető.  Próbáltunk tempót diktálni, gyorsan játszani, ezért kaptunk ilyen sok gólt. Szikrázóan kemény csata volt a bronzmeccs, sajnos Landin a végére nagyon belejött a Kiel kapujában. Mit lehet ilyenkor mondani? Megtanultunk Kölnben nyerni egy fékidőt... Sok hibát követtünk el, ezeket el kell felejtenünk jövőre– mondta a fiatal veszprémi.

Borítókép: Ligetvári Patrik (bal szélen) is csalódottan értékelt (Fotó: MTI/Kovács Anikó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.