A DVTK négy hónap után menesztette Dragan Vukmirt

A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK kedden a honlapján közölte, hogy menesztette Dragan Vukmir vezetőedzőt. Közben a Budafoki MTE is bejelentette, hogy a továbbiakban ki vezeti a csapatot Csizmadia Csaba helyett.

Magyar Nemzet
2022. 08. 23. 16:48
Dragan Vukmir
Fotó: Bujdos Tibor/Észak-Magyarország
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a bajnokesélyesnek kikiáltott DVTK-nak közel sem úgy indult az idénye, ahogy azt Diósgyőrben szerették volna. A csapat öt forduló elteltével mindössze hat pontot gyűjtött össze, és mindössze a tizenharmadik helyet foglalja el. A rossz szezonkezdetet a vezetőség nem nézte jó szemmel, és kedden a holnapján közölte, hogy a klub szerződést bontott Dragan Vukmir vezetőedzővel.

A szerb szakember mindössze négy hónapon keresztül irányította a Diósgyőrt, Kondás Elemér helyét foglalta el április elején. Vukmir érkezése nagy visszhangot váltott ki, hiszen az edző a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát hagyta ott a szezon közben a rivális DVTK kedvéért.

Az új vezetőedző kinevezéséig Szász Ferenc másodedző tartja a csapat edzéseit.

Kinevezték Mátyust

A várakozásoknak megfelelően az NB II tabellájának utolsó helyén álló Budafoki MTE kedden bejelentette: Mátyus János lesz ezentúl a csapat vezetőedzője a hétfőn menesztett Csizmadia Csaba helyett.

Borítókép: Dragan Vukmir (Fotó: Észak-Magyarország/Bujdos Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.